Så er vi hjemme igen – har i savnet os?

Torsdag d. 25 August kl. 20:00 ankom vi (3.w) pakket og parate i Kastrup lufthavn, med store forventninger til de kommende 8 dage. Efter en 15 timers flystrækning, med en mellemlanding i Qatar, blev vi mødt af 30 garders varme på Singapores landingsbane. Vores hostle befandt sig i den ydre del af Singapore, en aftentur i området viste sig, at vores midlertidige hjem var omringet af moskeer, mellemøstlig cousin og “Arab street”, med det sagt, er Singapore meget kendt for sin multikulturelle befolkning, hvilket vi i den grad oplevede i distrikter som: China Town, Little India og Malay Market, mens templer, moskeer og kirker var placeret én efter én, og de lokale Hawker centre (mad markeder) serverede alt fra indiske til thailandske specialiteter. Søndag blev vi allerede hentet af vores homestay elever (buddies) fra Dunmann Secondary School, og dagen blev brugt på diverse kulturelle oplevelser. De efterfølgende to dage levede vi som singaporeanske studerende, hvilket indebar at gå meget sent i seng og stå meget tideligt op, hvor der så blev serveret mærkelig (i enkelte tilfælde ingen) morgenmad. Vores undervisning på skolen adskilte sig dog fra vores buddies ellers stramme skema. Vi havde enkelte tidspunkter, som blev brugt på at observere undervisningen, men det meste af tiden lærte vi at lave traditionelle indiske prata brød eller at væve vores egen ris-kurv. Til sidst blev det tirsdag, og måtte tage afsked med vores buddies.. hvilket igangsatte i den helt store fotosession. De efterfølgende dage indebar et besøg på den danske ambassade, University of Singapore, udsigten fra Skypark og nårh ja en smuttur til et ressort på en lille ø (Batam) i indonesien. Da vi nåede fredag, var det tid til at vende næsen hjemad. Efter en lang flyvetur, var vi klar til at sove, men også at fortælle om vores fantastiske oplevelser.

– kathrine 3.w