Om Boston

Boston er en af de største og mest  anerkendte studiebyer i verden, og tiltrækker hundredetusindvis af studerende om året, hvilket gør den til et centrum for uddannelse. Dette skyldes topuniversiteterne i området, hvoraf de mest kendte er Massachussets Institute of Technology (MIT)  og Harvard University. Byen ligger jord til i alt 5 internationalt anerkendt rangerede universiteter, og et væld af andre uddannelsesinstitutioner, hvorfor metropolen har fået kælenavnet USA’s Athen.  Byen med 667.000 indbyggere har stor historisk betydning for USA’s historie og uafhængigheds-krigen, og har haft skælsættende begivenheder som Boston massakren, The Boston Tea Party, og slaget ved Bunker Hill.

Hovedstaden i den amerikanske delstat Massachussets, er en kombination af en travl metropol, en spændende kulturel scene, og et væld af åbne grønne områder i byen, som New England området er kendt for. Derudover huser byen baseball-holdet Boston Red Sox.

 

 

Nyheder

Boston på tysk

Boston på tysk

loui703f | 7th September 2016 | Permanent link

Tysk modulet for tyskholdet “2buy” havde d. 26 februar 2015 GCP orienteret modul. De tre klasser, 1.b (drama), 1.u (samf) og 1.y (natur) skulle give en kort presentation af deres GCP destination. “Meget fint!” sagde Jeppe Rossen, der var tysklærer og skulle bedømme disse fremlæggelser. 1.b fremlagde om Madrid og 1.u fremlagde om New York.  1.y fremlagde om Boston.

Grupperne leverede grundige og gribende fremlæggelser. Efter et grundigt stykke arbejde, kan de fleste elever fra 2buy tyskholdet med sikkerhed fortælle om de tre byers historier og kulturer, samt deres demografier. Og så endda på tysk!

 

Video

no videos