Om Boston

Boston er hovestaden i delstaten Massachusetts og den regionale hovedby i området New England. Byens metropolområde har et indbyggertal på 4,6 millioner mennesker. Byen med 667.000 indbyggere har stor historisk betydning for USA’s historie og uafhængigheds-krigen, og har haft skælsættende begivenheder som Boston massakren, The Boston Tea Party, og slaget ved Bunker Hill.

New England er særligt berømt for områdets farverige efterårsmåneder

Boston er samtidig en af de største og mest  anerkendte studiebyer i verden, og tiltrækker hundredetusindvis af studerende om året. Byen ligger nemlig jord til i alt 5 internationalt anerkendt rangerede universiteter, hvorfor metropolen har fået kælenavnet USA’s Athen.

Boston Latin Schools logo

Rysensteen Gymnasium har to partnerskoler i Bostonområdet:  Marshwood High School i South Berwick og Boston Latin School. Sidstnævnte er den ældste skole i landet.

Marshwood High Schools logo

Nyheder

Kemi i Boston

Kemi i Boston

Sebastian Hallstein Mortensen | 10th November 2017 | Permanent link

Der var god kemi mellem 2015y og Boston, da de førstnævnte var på studietur. Her er en af klassens videoer om atomkraft:

Boston på tysk

Boston på tysk

loui703f | 7th September 2016 | Permanent link

Tysk modulet for tyskholdet “2buy” havde d. 26 februar 2015 GCP orienteret modul. De tre klasser, 1.b (drama), 1.u (samf) og 1.y (natur) skulle give en kort presentation af deres GCP destination. “Meget fint!” sagde Jeppe Rossen, der var tysklærer og skulle bedømme disse fremlæggelser. 1.b fremlagde om Madrid og 1.u fremlagde om New York.  1.y fremlagde om Boston.

Grupperne leverede grundige og gribende fremlæggelser. Efter et grundigt stykke arbejde, kan de fleste elever fra 2buy tyskholdet med sikkerhed fortælle om de tre byers historier og kulturer, samt deres demografier. Og så endda på tysk!

 

Video

no videos